Анета Начевска

Анета Начевска Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Специјалист по медицинска психологија Системски семеен терапевт

Fusha e ekspertizës: Експертиза во областа на психологијата - Мотивација и постигнување на цели -Емоционална интелегенција -Родителство и родителски вештини -Адолесценција и адолесцентна криза -Комуникациски вештини -Стрес менаџмент - Мотивација - Партнерско советување
Institucioni I punës I ekspertit:
Qyteti:
Adresa:
Numri I telefonit: 070 579 634
Posta elektronike: nacevskaaneta@yahoo.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support