Огласи

12

Aug'22

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Везач  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

12

Aug'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Шивач  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

12

Aug'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата  Аналитика на податоци (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

12

Aug'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата  Механичар за рударска механизација и опрема (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Jul'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Сушење на овошје и зеленчук (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

27

Jul'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Компостирање (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

22

Jul'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Менаџер за човечки ресурси (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

Jul'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Службеник во сметководство (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

11

Jul'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата „Рударски работник во јама“ (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support