Огласи

26

Feb'16

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Негувателка на деца

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

24

Feb'16

Обука за задоволување на побаруваните занимања на пазарот на трудот

ЈУ ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ НА ВОЗРАСНИТЕ – СКОПЈЕ Врз основа на Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

18

Feb'16

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Градинар (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 07/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support