Ditët e mësimit gjatë gjithë jetës 2021

Drejtoresha e IP Qendrës për arsim të të rriturve – Shkup, znj. Adelina Aliji, më 26 tetor 2021, mori pjesë në konferencën “Ditët e mësimit gjatë gjithë jetës”, organizuar nga Qendra për mësim gjatë gjithë jetës, në Fakultetin Filozofik Shkup. Konferenca synon të promovojë konceptin e të mësuarit gjatë gjithë jetës në shoqëri. Në konferencë, drejtori i IP Qendrës për arsim të të rriturve – Shkup foli për aktivitetet e realizuara si dhe aktivitetet e ardhshme të Qendrës për arsim të të rriturve.

Thursday October 28th, 2021
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support