Pilotimi i Validimit të mësimit joformal dhe informal

Në periudhën nga maji 2020 deri në qershor 2021, IP Qendra për Arsimin e të Rriturve, në bashkëpunim me projektin Arsimim për Punësim në Maqedoninë e Veriut (E4E @ mk), SHMQSH “Lazar Tanev” – Shkup realizoi aktivitete që lidhen me procesin e pilotimit të Validimit të Mësimit joformal dhe informal për kualifikimin Kamarier. Pilotimi i Vlerësimit në disa faza u zhvillua në SHMQSH “Lazar Tanev” – Shkup. Procesi i validimit të mësimit joformal dhe informal u kalua me sukses nga shtatë kamarierë kandidatë me përvojë shumëvjeçare. Kandidatët treguan njohuritë, aftësitë dhe kompetencat e tyre në fushën me të cilën merren dhe duke i vlerësuar ata morën certifikatë për kualifikimin Kamarier.

Tuesday October 5th, 2021
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support