Shkëmbim përvojash me Republikën e Kosovës

Me date 30,31.10.2019 Qendra per arsimin e te rriturve ishte nikoqir i delegacionit nga R.e Kosoves, gjegjesisht zyrtare te Agjencise per Arsim dhe Aftesim Profesional dhe Arsim per te Rritur,ku qellimi i vizites ishte per shkembim pervojash ne sferen e arsimit profesional dhe arsimit per te rriturit.Ne kuader te kesaj vizite u mbajten disa takime ne disa institucione si Qendra per arsimin e te rriturve,Ministria e arsimit dhe shkences e RMV,Qendra per arsim profesional dhe trajnim si dhe Shkollen e mesme profesinale “Boro Petrushevski”.

Tuesday April 7th, 2020
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support