Елена Гелибешева

Елена Гелибешева Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Дипломиран психолог со општа лиценца за психологија

Домен на експертиза: Менаџмент на човечки ресурси, стрес менаџмент, конфликт менаџмент, тим билдинг, унапредување и раководење со вработени, soft skill обуки, организациска психологија, кариерен развој, coaching
Организација на експертот:
Град:
Адреса:
Телефонски број: 070 685 704
Електронска пошта: elenagelibesheva@gmail.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support