Надица Павловска

Надица Павловска Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Магистер по југоисточно-европски студии Дипломиран политиколог за европски студии и меѓународни односи Дипломиран филолог по англиски јазик и книжевност и британски културолошки студии;.

Домен на експертиза: Тематски: етно-политички конфликти, малцинства, политики на интеграција, политики на миграции (легална, нелегална, нерегуларна, циклична, насилна), трговија на луѓе и шверц на луѓе; меѓународни односи, цивлина димензија на безбедност, ЕУ политики (миграција и развој), НАТО политики и PARP процес. Технички:Бихејвиорално економски пристапи за јавни политики; позитивно девијантен метод, проектен менаџмент, истражување и анализи.
Организација на експертот:
Град:
Адреса:
Телефонски број: 0038970244261
Електронска пошта: nadica.pavlovska@gmail.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support