Лидија Неделкова

Лидија Неделкова Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Правен факултет, Универзитет "Св.Кирил и Методиј"-Скопје, Скопје

Домен на експертиза: Примена на функционален етички пристап во судското работење; справување со стрес при судско работење; ефикасно и ефективно менаџирање на судскиот процес; функционална комуникација во процесот на судското постапување; воспоставување функционален систем на професионален дијалог
Организација на експертот:
Град:
Адреса:
Телефонски број: +38971356566
Електронска пошта: nedelkovalidija@gmail.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support