Марија Дуковска-Павловска

Марија Дуковска-Павловска Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Дипломиран Економист Магистер на Економски науки

Домен на експертиза: Обуки во областа на менаџмент на човечки ресурси, Организациски подобрувања, Бизнис планирање
Организација на експертот:
Град:
Адреса:
Телефонски број: +389 75 344 881
Електронска пошта: mdukovska@gmail.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support