Проект – Стручно образование за возрасни

Денес на 28.10.2019, во просториите на Центарот за образование на возрасни,директорката на центарот г-а.Линдита Ќазими заедно со директорот на СУГС „Цветан Димов“ г.Висар Дураку го потпишаа договорот за почеток на проектот – Стручно образование за возрасни. Со овој проект на граѓаните им нудиме бројни можности на пазарот на трудот и унапредување во работата.
Проектот е финансиран од Центарот за образование на возрасни и имплементиран од СУГС „Цветан Димов“.

Tuesday April 7th, 2020
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support