Размена на искуства со Република Косово

На 30,31.10.2019 година Центарот за образование на возрасни беше домаќин на делегација од Р.Косово, односно претставници на Агенцијата за стручно образование и обука и образование на возрасни, каде што целта на посетата беше размена на искуства во областа на стручното образование и обука и образованието на возрасни.Во текот на оваа посета се одржаа неколку средби во повеќе институции како што се Центарот за образование на возрасни, Министерството за образование и наука на РСМ, Центарот за стручно образование и обука и средно стручно училиште „Боро Петрушевски“.

Tuesday April 7th, 2020
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support