Stafi

Adelina Aliji

 DREJTOR

 

Lindita Qazimi
Udhëheqëse sektori për përgaditje, miratim dhe mbikqyrje profesionale të
programeve për arsimin e të rriturve

lindita.qazimi@cov.gov.mk

 

Konstantin Hristovski

Udheheqes i departamentit për hartimin, planifikimin dhe promovimin e politikave

konstantin.hristovski@cov.gov.mk

 

Maja Kerstevska

Udheheqese e njësisë për përgatitjen dhe miratimin e programeve

maja.krstevska@cov.gov.mk

 

Irena Milkov

Udheheqese e njësisë për zhvillimin e standardeve, procedurave dhe kritereve

irena.filipovska@cov.gov.mk

 

Leart Ahmeti

Bashkepunetor i ri per teknologji informatike

leart.ahmeti@cov.gov.mk

 

Mevlane Zulfiqari

Udheheqese e njesise per sigurimin e cilesise, zhvillim  dhe bashkepunim

mevlane.nexhipi@cov.gov.mk

 

Emilija Ivanoviç

Këshilltar për përgatitjen dhe miratimin e programeve

 

Liljana Llazova

Bashkëpunëtor i ri për vlerësimin e programeve arsimore joformale

liljana.lazova@cov.gov.mk

 

Labinota Nuredini

Bashkepunetor

labinota.nuredini@cov.gov.mk

 

Maja Gjorgjievska

Bashkëpunëtor i ri i trajnimit për trajnerë dhe mësimdhënës, zhvillimi personal dhe orientimi profesional

maja.boskovska@cov.gov.mk

 

Sedat Avdiji

Bashkëpunëtor i ri i trajnimit për trajnerë dhe mësimdhënës, zhvillimi personal dhe orientimi profesional

sedat.avdiji@cov.gov.mk

 

Ohridija Spaseva

Referent i pavarur –  Sekretar teknik

ohridija.spaseva@cov.gov.mk

 

Nermin Ahmeti

Referent i pavarur për çështje administrative

nermin.ahmeti@yahoo.com

Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support