Team

 

г-ца Аделина Алији

Директор

 

Константин Христовски

Раководител на сектор за креирање политики, планирање и промоција

konstantin.hristovski@cov.gov.mk

 

Маја Крстевска

Раководител на одделение за подготвување и усвојување на програмите

maja.krstevska@cov.gov.mk

 

Маја Корубин

Раководител на одделение за обука на обучувачи и наставници, личен развој и професионална ориентација

maja.korubin@cov.gov.mk

 

Ирена Милков

Раководител на одделение за изработување на стандарди, процедури и критериуми

irena.filipovska@cov.gov.mk

 

Мевлуде Сејдиовска

Самостоен референт – технички секретар на директорот, архивар

 

Халит Јонузи

Помлад соработник за бази на податоци и одржување на веб страна

 

Емилија Иванович


Советник за програми за неформално образование

 

Лилјана Лазова


Помлад соработник за евалуирање програми за неформално образование

 

Мевлане Неџипи


Советник за изработување на стандарди, процедури и критериуми

 

Мирије Лута

 Помлад соработник

 

Лабинота Нуредини

 Соработник

 

Раметула Абдураими

Помлад соработник во одделение за обука на обучувачи и наставници, личен развој и професионална ориентација

rametullaa@hotmail.com

Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support