Ngjarje

18

Jul'19

Shpërndarje e diplomave për përfundimin e arsimit të mesëm profesional për të rriturit në komunat e Çairit dhe Sarajt

Sot më 17.07.2019 në Komunën e Çairit dhe Sarajit përfundoi me sukses projekti për arsimin profesional për të rritur, finansuar …

Lexo më tepër

10

Jun'19

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Odës Ekonomike të Maqedonisë, Qendrës për Arsimin e të Rriturve dhe Organizatës Zvicerane për Arsimin e të Rriturve

Më 5 qershor 2019, Drejtoresha e Qendrës për Arsimin e të Rriturve znj. Lindita Qazimi nënshkroi Memorandumin e Bashkëpunimit ndërmjet …

Lexo më tepër

09

Jun'19

Vizitë studimore në Sofje, Bullgari

Në kuadër të aktiviteteve të zbatimit kombëtar të agjendës evropiane për arsimin e të rriturve në periudhën nëntor 2017 – …

Lexo më tepër

30

May'19

Trajnim për trajnuesit e këshilltarëve për  VMJF Faza I

Trajnimet për trajnuesit e këshilltarëve për  VMJF u realizuan në dy faza. 5 ditët e para të trajnimit u realizuan nga …

Lexo më tepër

13

May'19

Konferencë për Validimin e njohurive paraprake – VPL Biennale Berlin 2019

Në kuadër të aktiviteteve të zbatimit kombëtar të agjendës evropiane për arsimin e të rriturve në periudhën nëntor 2017 – …

Lexo më tepër

22

Mar'19

Kordinimi dhe bashkëpunimi rreth aftësive themelore

HAGE, Hollandë, më 25 dhe 26 shkurt 2019 u mbajti ngjarje e dytë PLA e kordinatorëve kombëtar për zbatimin e …

Lexo më tepër

19

Dec'18

Trajnim për vlersuesit e procesit të validimit të arsimit joformal dhe informal (VAJI)

IP Qendra për Arsimin e të Rriturve, me përkrahjen e Qendrës për Mësimin gjatë gjithë jetës, organizoi një trajnim pesë-ditor …

Lexo më tepër

12

Dec'18

Vlerësimi i aftësive dhe validimi e arsimit joformal dhe informal

Në kuadër të aktiviteteve të Koordinatorëve Kombëtar për zbatimin e Agjendës Evropiane për Arsimin e të Rriturve dhe si pjesë …

Lexo më tepër

10

Dec'18

Manifestim solemn me rastin e 10 vjetorit të themelimit të Qendrës për arsimin e të rriturve (07.12.2018)

Sorry, the content of this page is available only in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is …

Lexo më tepër
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support