Славица Тасева

Славица Тасева Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Дипломиран политиколог Магистер на економски науки од областа на статистички методи за бизнис и економија

Fusha e ekspertizës: Развој на практиканска и приправничка работа, развој на менторство, статистички методи за анализа на податоци, административно и архивско работење.
Institucioni I punës I ekspertit:
Qyteti:
Adresa:
Numri I telefonit: 078 489 474
Posta elektronike: sltaseva@gmail.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support