Славица Тасева

Славица Тасева Сертифициран професионален обучувач на возрасни (I ниво) Дипломиран политиколог Магистер на економски науки од областа на статистички методи за бизнис и економија

Домен на експертиза: Развој на практиканска и приправничка работа, развој на менторство, статистички методи за анализа на податоци, административно и архивско работење.
Организација на експертот:
Град:
Адреса:
Телефонски број: 078 489 474
Електронска пошта: sltaseva@gmail.com
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support