Огласи

07

дек'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Оператор за компјутерски системи и мрежи (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

дек'22

07

дек'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Масер за козметичка масажа (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

дек'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматаКозметичар за лице и тело (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

дек'22

07

дек'22

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматаОператор за компјутерски системи и мрежи (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

07

дек'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматаОператор за компјутерски системи и мрежи (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

02

дек'22

ЈАВЕН ОГЛАС до верификувани спроведувачи на обука

Република Северна Македонија ЈУ Центар за образование на возрасните – Скопје  Врз основа на Оперативниот план за активни програми и …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

ное'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматаНегувател на деца(2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

28

ное'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Службеник во сметководство(2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support