Огласи

03

ное'22

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Шминкер (2 извршители).

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

02

ное'22

Јавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Фризер (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

19

окт'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Службеник во книговодство (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

14

окт'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Работник со млади (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

23

сеп'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата „Личен асистен на лица со оштетен вид“  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

сеп'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Оператор на веб дизајн (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21

сеп'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програматa Негувател/ка на деца со попречености (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

20

сеп'22

15

сеп'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Аргон заварувач (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

13

сеп'22

Jавен оглас за избор на надворешен соработник за користење интелектуални услуги за програмата Фризер  (2 извршители)

Врз основа на член 21-б став 4 од Законот за образование на возрасните („Службен весник на Република Македонија“ бр. 7/08, …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Copyright © 2016 Adult Education Centre. This project has been funded with support from European Commission. This web site reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
top
© 2018 Developed by Unet
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support